VBIN e-Learning Wwft en KYC

In samenwerking met de Universiteit van Amsterdam en het NIBE-SVV heeft de VBIN een nieuwe e-learning ontwikkeld.

De e-learning richt zich op de verplichtingen die vanuit de Wwft op de betaalinstellingen rusten en de daarbij uit te voeren KYC werkzaamheden.

We hebben geprobeerd deze e-learning geschikt te maken voor de hele organisatie, zodat ook het team van bijvoorbeeld sales, support of development de opleiding kan doorlopen. Dit vanuit de gedachte dat iedereen binnen een betaalinstelling toch ook altijd op enige wijze betrokken is bij of op de hoogte moet zijn van de Wwft en KYC werkzaamheden. Het is dan ook een prima basisopleiding geworden.
Deelnemers ontvangen een deelname certificaat bij het succesvol afronden van de toets aan het einde van de e-learning. De VBIN adviseert deze e-learning op te nemen in het opleidingsplan van uw instelling.

De e-learning is opgenomen op de website van NIBE-SVV en kost 139 euro, voor VBIN leden kost deze 109,00 euro. Een kortingscode is via het secretariaat van de VBIN verkrijgbaar.

https://www.nibesvv.nl/opleiding/cdd-en-kyc-wwft-voor-betaalinstellingen.html

Als vervolg op deze e-learning wordt nog gewerkt aan een klassikale training voor sales en compliance medewerkers om aan de slag te gaan met praktijkvoorbeelden en casuïstiek

Deze opleiding is onderdeel van het opleidingsprogramma voor betaalinstellingen dat samen met de VBIN wordt ontwikkeld door de UvA en NIBE-SVV. Binnen dit programa zijn ook reeds een jaarlijkse opleiding voor bestuurders en een halfjaarlijkse compliance update ontwikkeld.

About the author: Vbin

You must be logged in to post a comment.